Tools voor morgen

Uiteraard heb je eerder in dit magazine tips en to do's gekregen om vandaag al aan de slag te gaan. Soms kun je net even wat extra hulp gebruiken bij de aanpak van jouw HR-uitdagingen. De experts die aanwezig waren op Mens&werk in de logistiek hebben daarom enkele interessante tools voor je beschikbaar gesteld. Bekijk ze hieronder.

Maak kennis met YourConnector

In hun masterclass heb je al een glimp op kunnen vangen van YourConnector en de werkwijze waarop zij jou kunnen helpen om betrokken medewerkers te creëeren. Wil je meer weten of heb je hulp nodig?

Zelf aan de slag of hulp nodig?

Ester Leibbrand helpt je hier graag bij. In de bijlage vind je daarom een kennisdocument waarmee je zelf aan de slag kunt. Kom je er zelf niet helemaal uit of heb je extra hulp nodig? De eerste drie uur van het adviestraject zijn gratis. Hieronder bekijk je de voucher. De aanbieding is geldig tot en met 31-12-2020.

Kijkje in de keuken bij Stella?

In haar masterclass gaf HR manager Rineke van Dorp al aan dat zij veel heeft geleerd van 'een kijkje in de keuken' bij andere vergelijkbare bedrijven. Daarmee zet Rineke ook gelijk de deur open voor jou als deelnemer van Mens&werk in de logistiek 2020. Interesse? Neem even contact op met Rineke via Rineke.van.Dorp@stellafietsen.nl.

Pepflo Quickscan

Als tijd, geld en kennis geen belemmering vormen, wat zou je dan doen of veranderen? Gebruik deze handige quickscan van Pepflo en kom er achter welke waarde studenten voor jouw organisatie kunnen creëren. Meer informatie of hulp nodig? Pepflo staat dagelijks voor je klaar.

Bereken de transitievergoeding

Aan de hand van deze tool bereken je door het invullen van enkele gegevens eenvoudig de transitievergoeding. De uitkomst kun je printen voor eigen gebruik.

Strategische personeelsplanning: ben jij klaar voor de toekomst?

ABN AMRO heeft voor HR-professionals 'The Strategic Workforce Management Playbook' gemaakt. Het helpt je bij het maken van een strategische personeelsplanning richting de toekomst. In de podcast die we maakten met ABN was er al even aandacht voor: het loslaten van diplomagerelateerd denken. Maar hoe doe je dat? Dat lees je in de Talent Matrix van ABN AMRO.

Gratis loopbaanadvies t.w.v 45 euro

Geinspireerd door de visie van Ben Rogmans tijdens zijn keynote 'Arbeidsmarkt in transitie'? Hij helpt je graag verder met gratis loopbaanadvies. Interesse? Stuur even een mail naar info@arbeidsmarktkansen.nl.

Vond je dit een leuk artikel?

Deel het met je collega's!