Dit was het digitale event

Een groot evenement organiseren in deze onzekere tijden was voor ons, maar ook zeker voor de deelnemers, een nieuwe ervaring. Hieronder een korte terugblik op de online editie van Mens&werk in de logistiek 2020.

Dagvoorzitter

Sander Nieuwenhuizen heet de ruim 140 digitale bezoekers vanuit Zoetermeer van harte welkom bij de online editie van Mens&werk in de logistiek.

Keynotes

Aan de hand van twee keynotes van Ben Rogmans en Jurriën Koops (foto) over de transitie en de toekomst van de dynamische arbeidsmarkt waren de deelnemers op de hoogte van de trends en ontwikklingen in hun vakgebied.

Masterclasses

In diverse masterclasses kregen de bezoekers tips en to do's aangereikt voor uiteenlopende HR-uitdagingen: van arbeidsrecht tot het stimuleren van duurzame inzetbaarheid van logistiek medewerkers door loopbaanontwikkeling.

Paneldiscussie

In de paneldiscussie bespraken Jurriën Koops, Han Mesters en Steven Lak - onder leiding van Ben Rogmans - enkele stellingen die voortkwamen uit het onderzoeksrapport 'HRM trends in de logistiek en handel 2020'

Masterclasses

In diverse masterclasses kregen de bezoekers tips en to do's aangereikt voor uiteenlopende HR-uitdagingen: van betrokken medewerkers tot het professionaliseren van de HR-afdeling in tijden van extreme personeelsgroei.

Een ervaring rijker

Ondanks alle geldende beperkingen in deze tijd hebben we samen met onze partners, deelnemers en collega's een waardevol kennisevenement kunnen organiseren. Een dank aan iedereen die hieraan heeft meegeholpen!

Vond je dit een leuk artikel?

Deel het met je collega's!