45% van alle Nederlandse gemeenten zijn lid van evofenedex

Maar waarom eigenlijk?

170 gemeenten vertrouwen op evofenedex als hun logistieke kennispartner

Weet je wat gemeenten Ouder-Amstel, Drimmelen, Winsum, Den Haag, Maastricht, Amsterdam, de Wolden en 170 andere gemeenten met elkaar gemeen hebben? Allen zijn lid van evofenedex. Sommigen zijn pas acht maanden lid en anderen al vanaf 1953. En daarin staan zij niet alleen.

15.000 leden

evofenedex bestaat als vereniging uit 15.000 bedrijven die een logistiek of internationaal belang hebben. Maar onze vereniging is ook van toegevoegde waarde voor diverse gemeenten in het hele land. Zo ondersteunen wij gemeenten op diverse manieren. In dit digitale magazine worden een aantal cases uitgelicht en krijgt je een impressie van welke dienstverlening momenteel gebruik gemaakt wordt door gemeenten.

Van fusie tot emissie-onderzoek

Een gemeente heeft te maken met de dynamiek van een fusie, waardoor op een nieuwe manier gekeken moet worden naar het wagenpark. Een gemeente wil een vermindering van verkeersdrukte tijdens de venstertijden in de binnensteden. Of een gemeente wil uitkeringsgerechtigden aan een baan helpen. Bij deze en talloze andere cases heeft evofenedex in het verleden gemeenten geholpen.

75 jaar expertise

De introductie van succesvolle verbeterprocessen bij gemeentelijke logistieke vraagstukken vraagt om samenwerking en een betrouwbare partner, een rol die evofenedex bij uitstek past. Bij evofenedex zijn we er op gericht om complexe logistieke vraagstukken op te lossen. Met inmiddels meer dan 75 jaar ervaring kan evofenedex binnen de gehele logistieke keten, en samen met de ketenpartners, praktische en uitvoerbare oplossingen vinden. De ervaren logistieke experts van evofenedex kennen de logistieke uitdagingen en hebben toegang tot een uitgebreid leden- en kennisnetwerk.

Wil je strategisch logistiek advies voor de verwerking van afval of chauffeurs-trainingen voor de ophaaldienst?

De voordelen van het lidmaatschap beperken zich niet tot grote projecten. Juist voor alledaagse vraagstukken rondom vervoer en de wet- en regelgeving bieden wij een breed palet aan superieure oplossingen waarmee je de logistieke bedrijfsvoering makkelijker, goedkoper en simpelweg beter maakt. Met het lidmaatschap weet je zeker dat je voldoet aan alle wetgeving, krijgt je de meest actuele kennis in huis en kun jij ook kosten eenvoudig besparen.

Lidmaatschap

Lees hier meer over mogelijkheden van een evofenedex lidmaatschap.

Advies en kennis op alle logistieke terreinen