Vind jouw strategische samenwerkingspartner


Verladers werken samen met Compose

Verschillende elementen oefenen negatieve invloed uit op jouw goederenstroom. Nu en in de toekomst. Er is een oplossing om deze logistieke uitdagingen het hoofd te bieden.

De vervoerder die een hoger tarief vraagt omdat hij leeg terugrijdt na bezorging aan de klant. Te late leveringen doordat de vervoerder een chauffeurstekort heeft. Een periodiek tekort aan warehousecapaciteit. Of te weinig volume om zelfstandig je klant vaker te beleveren, terwijl hij daar wel om vraagt. En een directie met de ambitie om de carbon footprint van het bedrijf te verlagen. Het is dé tijd om strategisch samen te werken met partijen die met dezelfde vraagstukken zitten.

Schoner en goedkoper

Door samenwerking kunnen verladers dezelfde hoeveelheid goederen verplaatsen met minder vrachtwagens, treinen en schepen. Dat is beter voor het milieu en zorgt voor minder vertragingen. Verladers kunnen kan fors besparen op alle logistieke kosten, in combinatie met meer leveringszekerheid. Een ander belangrijk voordeel: je verhoogt direct de klantwaarde. Je kunt immers sneller leveren aan klanten. Ook leren beide partijen van elkaars bedrijfsvoering waardoor ze logistieke processen verder kunnen innoveren.

Voordelen van Compose

  • Verhoging klantwaarde
  • Verduurzaming van transport
  • Effectievere inzet logistieke materieel
  • Verlaging transportkosten
  • Innovatie van logistieke processen

Deelnemen?

Met het project Compose en geavanceerde systematiek helpen wij je kosteloos jouw logistieke match als verlader te vinden. Een match kan bijvoorbeeld een bedrijf zijn die dezelfde uitdagingen kent en vergelijkbare behoeften en capaciteiten heeft. Deelnemen aan het project Compose is geheel vrijblijvend. Alle partijen dienen bereid te zijn tot samenwerken zodat de mogelijkheid tot synergie ontstaat waardoor het project succesvol kan verlopen.


Meer informatie

Share this page