Praktijkverhalen van leden

Ondernemersvereniging evofenedex heeft ruim 10.000 leden. Allemaal met hun eigen verhaal. Toch hebben veel leden gemeenschappelijke uitdagingen. Wat kunnen deze leden van elkaar leren? We zetten een aantal praktijkverhalen voor je op een rij.

ADR 2023

Wijzigingen ADR 2023: hoe gaat Vesta Chemicals hiermee om?

“De ADR-wetgeving is de laatste tien jaar enorm aangescherpt. Dat is alleen maar goed, maar het vraagt soms wel (te) grote investeringen van onze logistieke en warehousepartners.”

PGS 37

Zo zorgt Stella voor een veilige opslag van lithiumbatterijen

“Het is cruciaal dat alle risico’s uit de industrie goed benoemd worden, en dat de regels die nu opgesteld worden, ook getoetst worden door de mensen die ermee moeten gaan werken. Zodat de maatregelen die mogelijk gaan komen, hanteerbaar en werkbaar blijven.”

Leren van incidenten

Bijna incidenten zijn cadeautjes

“Wie de veiligheidspiramide kent, weet dat een ernstig ongeval gelijkstaat aan een x-aantal meldingen. Heb je de registratie op orde en de opvolging daarvan, dan kunnen incidenten en ongevallen worden voorkomen.

Omgevingswet

De gevolgen van de Omgevingswet voor ondernemers (VIDEO)

Wat betekent deze nieuwe wet voor ondernemers? En hoe bereid je je hierop voor? Een gesprek met Simone van Dijk van RoyalHaskoningDHV en Ron van der Laan van Otentic Logistics.

Vond je dit een leuk artikel?

Deel het met je collega's!