Bereid je voor op de toekomst


Opleidingen en masterclasses op ieder niveau. Wil je meer informatie over onze masterclasses en opleidingen op het gebied van logistiek management? Neem dan telefonisch contact op via 079 3466 990 of mail naar opleidingen@evofenedex.nl.

Basisopleiding

De basisopleiding Logistiek Management 1 is voor iedereen die een logistieke basiskennis nodig heeft bij zijn werkzaamheden. In de opleiding leer je nog meer resultaat uit je werkzaamheden te halen. Of je nu werkzaam bent als transportplanner, teamleider, log. medewerker of declarant.

Vakopleiding

Heb je al enige ervaring in de logistiek? Dan is de vakopleiding Logistiek Management 2 wat voor jou. Ontmoet vakgenoten en ga aan de slag met thema's die jou als logistiek en/of supply chain professional raken.

De vakopleiding bestaat uit zes masterclasses.

Masterclasses

Volg één van onze masterclasses op het gebied van logistiek management. De masterclasses bestaan uit zes bijeenkomsten waarbij je samen met vakgenoten en experts aan de slag gaat met logistieke uitdagingen: van projectmanagement tot strategische adviezen.

Vragen?

Wil je meer informatie over onze masterclasses en opleidingen op het gebied van logistiek management? Neem dan telefonisch contact op via 079 3466 990 of mail naar opleidingen@evofenedex.nl.